Äggkastning

Härliga lördag!
Solen skiner och det är varmt och skönt.

Morgonen började inte så jättebra. Igårkväll läste jag om någon som hittat mask i sitt ägg, som kom från frigående höns utomhus.
Mina ägg är från frigående höns inomhus, så jag stod i valet och kvalet om jag skulle äta ägg till frukost eller inte (vilket jag gör varje dag.) Jag kokade ett par ägg så tänkte jag att jag kunde fundera lite under tiden.
Dum som jag avr så frågade jag min sambo om han ville ha ägg och han svarade så här:
"Aldrig i livet inte när det finns maskar i dom!" Det fick mig att må ännu sämre över att jag hade tagit mitt beslut om att äta en äggmacka (dessutom redan gjort iordning en.)
Då vart jag jättearg och sa att han tyckte att jag var äcklig som skulle äta en äggmacka :P

Det slutade med att jag åt två kalkon/ost-rostemackor och ett glas juice. Äggmackan åkte i soporna och jag vet inte när jag kommer kunna äta ägg igen, jag som älskar ägg :(

Nu ska jag svepa min celsius och träna upp armarna lite!


Uppe med tuppen

Idag är jag uppe alldeles för tidigt!
Det är så att jag har försökt att förnya mitt recept ett par dagar via internet men det har bara inte fungerat. Mina tabletter är snart slut så det vara bara att kliva upp för att ringa, dom har ju så otroligt generösa telefontider!
Jag fick ringa om ett par gånger på grund av att vi inte har så jättebra mottagning här ute på landet men nu vet jag vart jag kan stå för att det ska fungera bra :P

Jag möts även av världens tjockaste lager av moln! Jag hade tänkt att rensa i rabatten, vilket jag gärna hade gjort om solen varit framme, men jag glömde ändå grejerna jag behöver i bilen.

Nu ska jag gå och leka med min fina nya leksak :) Senare sen ska jag nog prova på det här med att mobilblogga. Är det någon som vet hur man gör?


Som jag har väntat!

Äntligen är den min, bara min!
När min sambo kom hem idag skulle jag visa honom att det visst gick att beställa en vit iphone 4 på internet men så började han prata om att den faktiskt var väldigt dyr men då påminde jag honom att han faktiskt hade en och att den var precis lika dyr den.
För att göra historien kort så bad J mig att gå ut och kolla i bilen och där låg det en jättefin vit telefon till mig! Bara mig!

Just nu skrek min sambo han har en råtta! Katten sitter alltså på trädgården med en fet råtta i munnen, det är ingen mus och jag har ingen aning om vad han tänker göra med den :(

J kom hem mitt under mitt träningspass som inte gick så bra sen för jag var alldeles för uppspelt :) Löpning blir det nog inte heller, för jag ska laga kycklingsallad och blippa med mobilen hela kvällen!


Iphone 4 vit

Åhh jag vill ha!
Den finns nu alltså äntligen i lager! Kunde jag skulle jag beställa den på en gång, men min sambo vill fixa en till mig.
Han vill inte att jag ska binda mig så han vill köpa en kontant, vilket han ockås kommer att göra men just nu är det inte prio ett på hans lista!
Vilket jag inte alls förstår vad kan vara viktigare än att jag ska få en vit iphone 4? ;)

Jag ligger på och tjatar på honom idag så förhoppningsvis förstår han hur viktigt det är för mig :)


Ett starkt nej!

Det gick så bra som jag hade hoppats på att övertala sambon om att vi behöver en hundvalp, ja just får jag inte köpa nåt som vi inte behöver.
Han ville inte ens lyssna på mina argument, och när han väl hade gjort det så sa han iaf nej.
Han hade tänkt att vi skulle bo i ett stort hus med lada(!) när vi skulle ha en kennel, jag kan alltså drömma vidare.

Löpningen gick inte heller så jätte bra, jag hade orken men också en otroligt stark ångest!
Jag sprang förbi stället som vi såg ormen på igår och innan jag var riktigt där började jag nästan hyperventilera, kallsvettas och gråta, allt på en gång!
Jag sprang med ett tunnelseende och tittade bara där jag skulle sätta fötterna för att jag inte skulle råka springa på en orm. Det var en jättejobbig och hemsk känsla jag kände i kroppen och självklart gick det inte jättebra att springa.
Dum som jag är så tror jag ju att ormarna bara finns där jag har sett den innan men än så länge har jag ju inte sett en någon annanstans och på så vis så finns den ju inte där.
Jag vågade inte springa in där jag hörde nåt igår för där är vägen så smal att jag inte ens skulle kunna springa förbi.
Skönt nog såg jag ingen orm idag och jag hoppas verkligen att känslan försvinner tills imorgon för är den kvar kan jag inte fortsätta att springa den vägen :(


Jag är för bra

Min brorsa och hans sambo var och tingade en hundvalp igår och jag har varit sugen på en liten hund till min stora hund länge men nu har jag blivit ännu mer sugen och det som stoppar mig är självklart min sambo.
Just i detta nu kom jag på ett jättebra argument som inte ens han kan tacka nej till.
Det hela handlar om -wait for it-... pengar!
Jag har sagt till honom att det kommer inte bli jobbigare med en till hund eftersom att vi redan har en så då är det inga andra rutiner eller så som man måste få in men han lyssnar inte och säger blankt nej.
Men så satt jag och tittade på dessa sötnosar, jag har varit lite intresserad av en chihuahua-blandning (jag tycker om blandningar för då får dom en liten egen karaktär.)
Iaf så kom jag att tänka på att det måste vara lätt att tjäna pengar på att sälja en chihuahua, eftersom att vovven säkert inte får så jättemånga valpar (Daisys mamma fick 15, vilket kan vara lite svårt att bli av med.) Dessutom är dom här hundarna inte så stora så skulle man inte bli av med dom direkt så är det ju ingen kris.
Jag kom på idag att för länge, länge sedan ville min sambo (ja ni läste rätt) att vi skulle ha en kennel när vi skaffade ett hus (som jag självklart skulle ta hand om men som inte gör mig ett dugg) för att tjäna extra pengar!

När min sambo kommer hem idag ska jag ta upp detta med honom, han kan ju bara inte säga nej till det!


Lchf-glass

Idag är jag fruktansvärt trött! Solen vill inte titta fram riktigt heller, den skickar små glimtar och säger hej men jag vill ha mer!!!!
Ska nog lägga mig och vila en liten stund, sen ska jag ut och springa om jag så får blunda men ut ska jag!
Just det förresten, igår köpte jag en Lchf-glass i butiken. Den var helt okej, smakar inte så jättemycket men nu har jag ett allternativ om jag skulle bli godissugen så här mitt i veckorna :)
Jag köpte vanilj och den fanns även i choklad som jag tänkte prova nästa gång.

Jag dog lite..

Fy jag tror nog inte att ni förstår vilken ormfobi jag har! (Det här inlägget kommer att ta lång tid för min space-tangent vill inte fungera riktigt!)
Imorse när jag gick med vovven rörde det sig något i busken och jag blev livrädd och ville springa hem men jag sansade mig och gick.
Sen skulle jag på en sväng med mina grannar och då rör det sig något igen, självklart blir jag mycket rädd och skriker till och fick snällt förklara att jag är fruktansvärt rädd för ormar.
Dom var självklart jättesnälla och sa att det var säkert en padda (eftersom att vi inte såg något.)
Sen promenerar vi vidare och ena grannen skriker en orm!!
Heliga bananer tänker jag och fryser till is, sen börjar jag sakta backa med vovven och försöker kolla lite åt något annat håll.
Ormen var en pytteliten en (men fortfarande en orm!) halvt död, fast den rörde lite på svansen (hörde jag, självklart tittade jag inte.)
Mina vänner ville döda den helt eftersom att den led (trodde ena grannen) så dom plockade upp en sten och jag backade mer och mer bakåt, jag var nästan hemma igen.
Så slängde dom stenen ett par gånger och puttade in den i skogen igen (när ormen var helt död.)
Jag ville fortfarande inte kolla och för att komma förbi var jag tvungen att springa, så jag och vovven tog sats och sprang, det fortaste vi kunde förbi, utan att tittta, jag blundade nästan.
När vi hade kommit halvvägs kunde jag slappna av lite men jag vet inte hur jag ska klara av min löprundor för den låg just på den vägen :(

En annan grej är att någon granne är jävligt tjurig och ganska barnslig. Denne granne har gått med barnvagn rätt över allas tomter och över min nyaplanterade buske som låg ner på marken när jag kom hem :(
Vi såg barnvagnsspåren i gräset och jag förstår inte varför den ska promenera över allas trädgårdar, är denna nyfiken och vill spionera eller vad?
Kan den inte bara sköta sig själv och låta mig vara i fred?


Hallå där!

Nu äntligen är jag på rätt spår igen :)
Jag har kommit tillrätta med kosten, och vågen visar snällt neråt! Jag känner mig mer stabil och lugn nu men jag tror att det beror på att min sambo är hemma igen!

Igår skulle jag ge mig på det långa varvet, eller det mellersta blir det ju eftersom att jag ska öka löpningen eftersom. Jag gjorde det och det gick betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig!
6.3km blev det (enligen ipoden så det kan vara något mindre) på 32 minuter :)
Idag ska jag springa samma runda men eventuellt öka lite till, jag var helt slut när jag kom hem igår men kanske har jag lite mer att ge?

Jag har fortfarande inte hittat min laddare till kameran så jag kan inte ge er några bilder :(
Jag har frågat alla om jag har glömt laddaren hos dom men det är ingen som har hittat någon övergiven en.


Ingen grannfejd

Nu har äntligen min sambo kommit hem, plus att vi har pratat med grannarna precis jämter (som häcken gränsar till) och dom är inte arga utan dom förstod att vi ville sätta upp för hundens skull men däremot förstod jag inte riktigt vart den andra grannen kom ifrån som var så väldigt arg och förklarade att han inte kunde komma in i sitt förråd på grund av min häck.
Det är så att i min radda med hus finns det fyra hus, jag bor på hörnet sen bor grannen som inte är arg nästa hus var tydligen tomt och sen kommer ett till hörnhus, och bor han i hörnhuset är han ju bara dum som tar vägen förbi alla husen när han kan komma till sitt förråd från andra hållet direkt, så nu undrar jag var fasiken han bor och varför i hela friden han blev så otroligt upprörd för?!

Ja en sten lättade från mina axlar när vi hade pratat med grannen intill så nu mår jag bra igen :)
Inget godis idag och i handen sitter jag med en celisus, nu dax för träning!


Hemmafru

Nu skulle jag vara gullig mot min sambo och fixa en del tills han kom hem.
Det enda som jag lyckats lite med är att plantera blommor i krukorna.
Jag planterade buskar mot grannens tomt så att dom inte kan springa på min trädgård längre men då blev dom väldigt upprörda och skulle minsann kolla upp om jag fick göra så, hur skulle dom nu komma till sina förråd? Ja kanske genom huset som alla andra familjer har lyckats med de senaste åren!
Grannungarna brydde sig inte det minsta att det var en häck ivägen utan dom sprang igenom och stod på min gräsmatta och ropade på föräldrarna!
Det var detta som gjorde mig upprörd igår.
Sen iaf så skulle jag lägga sten där buskarna var innan jag flyttade på dom, men jag hade köpt för lite sten och nu ser det bara konstigt ut :(
Sen skulle jag sätta upp nyckelskåpet men jag köpte för stor skruv :(
Och jag skulle sätta upp rullgardiner men när jag öppnade dom såg jag att man inte kunde sätta fast dom som jag ville och då vart dom helt plötsligt för korta, däremot såg jag idag att den andra nog gick att göra som jag ville med, jag köpte två olika.
Så förhoppningsvis kan jag åka tillbaka med den som var fel och byta till en sån annan.
Tv:n hade jag tänkt att få upp också men det hann vi inte med igår och den är ganska omöjlig att få upp själv.
Som sagt det blev inte som jag hade tänkt mig men det är väl tanken som räknas?


No more miss soffpotatis!

Nu fick jag dåligt samvete.
En mil ska jag gå inte kortare!
Springa kan jag inte göra för att jag har en sådan fruktansvärd huvudvärk men promenera klarar jag nog av :)
Så på med mina easytone, väck vovven och börja gå!

Det är förresten mina grannar (inte dom som jag umgås med) som gör mig upprörd men nu har jag kunnat smälta det lite. Vilka är dom som kan komma och tro att dom bestämmer mer än vad jag gör?
Synd bara att dom är många och jag är just nu ensam!
Ja ja tur att min sambo kommer hem imorgon :)


Upprörd

Ikväll är det jag och min godispåse som gäller. Punkt.

Det går åt pipsvängen

Ja alltså jag kan inte sluta äta godis :(
Igår köpte jag inte hem något godis bara för att jag inte skulle äta, men istället fick jag med goda kakor (jag åt absolut inte upp alla.)
Sen på kvällen tog jag fram godiset som fanns kvar sen i torsdags (typ 10 bitar.) Dom slukade jag och sen när de var slut plockade jag fram jordnötterna, sen sa jag till mig på skarpen!
Jag tror att jag äter så mycket godis för att jag känner mig ensam när inte sambon är hemma :(
Jag vill att han ska komma hem nu!

Idag blir det alltså skärpning! Inget godis och ut för att röra på fläsket ;)
Sen kommer delar av min underbara familj för att hjälpa mig i trädgården och då är jag ju inte ensam!
(Jag är ju aldrig ensam eftersom att jag har hunden och katten men det är lite svårt att ha en konversation med dom, man får lixom gissa sig fram till vad dom svarar.)


Personal shopper

Nu är jag äntligen hemma igen!
Jag har farit runt bland en himla massa affärer men ändå fick jag inte med mig allt som jag skulle ha.
Jag tänkte att jag kunde handla lite imorgon när jag har hjälp, det är så svårt att bestämma sig när man är ensam :P
En hel del nya blommor blev det iaf, så nu ser det ut som att någon bor här :)
Marabous Schweizer nöt cookies följde visst med hem också, jag kan säga att dom var försvinnande goda!
Innan jag tar tag i trädgården ska jag sätta mig ute och läsa lite skvaller ;)


Glad påsk

Idag har jag så mycket att stå i så jag vet inte i vilken ände jag ska börja i!
Eller först och främst ska jag få i mig lite frukost :P Sen åker jag och plockar upp min lillasyster för att tvinga henne att följa med mig dit jag ska :)
Sen ska jag hem och försöka få ordning på det mest.
Usch jag är trött idag! Det var inte roligt att ligga i sängen ensam, läskigt var det med :(
Får se om jag orkar hela dagen eller om det blir en powernap sen :P

Nu, frukost!


Kan inte sova :(

Ligger i sängen nu och ska sova om en liten stund. Jag tycker inte att det är roligt alls att vara ensam hemma :(
Speciellt inte att sova själv och framförallt inte nu när vovven inte får sova i sängen. I lägenheten hade jag henne i sängen och kände mig trygg, nu kan jag iof vara trygg för hon ligger på bottenvåningen och håller vakt :)
Det är inte så kul att vara ensam heller för att jag är lite mörkrädd och vi har inte satt upp några lampor än (det har inte behövts eftersom att det är så ljust ute nu.)
Jag ska iaf försöka sätta på en film på datorn (tvn i sovrummet är inte uppe än) men internet vill inte fungera så bra i sovrummet så jag får se hur det går.
Sambon säger att det inte är nåt fel på internet utan att det är min dator som är knäpp så vi kom fram till att jag skulle få en ny. Min sambo är helt såld på mac så han blev jättglad när jag sa att jag ville ha en jag med men att jag fick vänta lite då eftersom att dom inte är dom billigaste.
Jag klarar mig ett litet tag till med denna :)

Jag är lite exhalterad över imorgon och jag hoppas att det kommer att gå bra och att solen vill vara med mig :)


Run run run

Här sitter jag på golvet i mitt hus och laddar upp inför en löprunda.
Min sambo har åkt till Barcelona och är borta hela påsken så jag får syllelsätta mig själv.
Eftersom att jag inte har någon större lust att sitta på golvet (soffan har inte kommit än) ochse på tv så övervägde jag att ta en löptur. Jag har ätit otroligt mycket godis så det passar utmärkt med att springa lite :)
Förut var jag hemma hos mamma på påskmiddag och så åkte jag förbi lägenheten (jag parkerade även och gick in) för att hämta min bankdosa och laddaren till kameran men den hitter jag ingenstans :(
Jag kan inte komma ihåg att jag har tagit med mig den hit heller :S
Det blir med andra ord inga bilder förens jag hittar den. Kanske kan jag låna syrrans laddare för hennes kamera är ändå trasig.

Jag tänkte att jag skulle hinna göra iordning lite här hemma tills min sambo kommer hem. Kanske vill mina grannar komma och hjälpa mig lite :)
Min mamma och mina syskon ska komma på söndag och hjälpa till men jag tänkte börja lite imorgon.
Jag ska bland annat sätta upp nyckelskåpet, sätta upp tvn på väggen, köpa rullgardiner och persienner, köpa en större kruka ut, ta bort alla buskar och lägga dit plattor och stenar och köpa lampor till fönstren.
Det är en hel del som behöver göras och det skulle vara så kul om jag kunde överraska sambon med att ha hunnit med en liten del iaf :)

Nu ska jag ut och röra på fläsket :P


Ha ha fail!

Vi åkte till lägenheten en sväng idag. Min sambo skulle ta med sig min internetdosa, småglas och min kameraladdare. Kom han ihåg nåt av det? Svar nej!
Jag var inte i lägenheten utan jag gick till gymmet för att köra ett pass istället.
Jag tränade rygg (eftersom att jag inte kan träna det så tugnt hemma) och det gick bra, sen hade jag tänkt att springa i 45 minuter vilket inte gick så bra :(
Innan vi flyttade och innan jag började springa ute hade det gått hur bra som helst, men nu när jag har kommit in i att springa ute var det fruktansvärt tråkigt att springa på löpbandet :(
Det blev iaf löpband 5min, crosstrainer 30 och så 10 minuter intervaller.

När vi kom hem till huset väntade min sambos brorsa och hans tjej på oss för vi skulle grilla. Så jag hoppade in i duschen samtidigt som jag hörde att någon plingade på dörren.
När jag kom ut igen frågade jag vem det var, och det var våra första (och sista) häxor som hade tittat in :) Dock missade jag dom :( Men jag tyckte att det var fruktansvärt roligt att dom vågade plinga på våran dörr :)
Det var ganska tur att det var dom enda som kom för när min sambo skulle hälla(!) godis ur godispåsen till deras tekannor så kom i stort sett allt godis ut!
Dom vart självklart jätteglada och vi är nog nu kända som "huset där man får jäääääätttemycket godis" Klockan var ganska mycket så det var nog tur att det inte kom några mer barn för vi hade nästan inget godis kvar!
Nästa år (om vi bor kvar) gäller det att köpa på sig massvis med godis.


Komsi komsi

Kom då alla små söta häxor!
Jag ser ju grannarnas barn gå omkring med små tekannor för att samla in godis. Jag har massor av godis kvar i mitt skåp eftersom att jag lyckades hålla mig ifrån det igår men kommer dom inte och äter upp det nu så kan det bli svårt att hålla fingrarna i styr ikväll :(

Om en liten stund ska vi till lägenheten för att städa och hämta lite grejer.
Jag har kommit på att jag glömt laddaren till kameran där så den måste jag ta med mig för nu har batteriet dött :(
Därför kan jag inte lägga in några bilder, eftersom att jag inte kan ta några.

Annars händer det inte så mycket. Min hund har blivit av med några kilo hår. Det ser ut som att vi har en pälsmatta ute på trädgården :P
Hoppas att alla fåglarna kommer och använder det snart.

Butterbulle

Idag har jag inte orkat blogga mycket alls. Det var knappt att jag orkade ta mig ut på en löprunda men jag gjorde det och jag gjorde det bra! Jag klarade hela rundan plus att jag sprang ett extra varv i bussrondellen :P Jag trodde att det skulle bli exakt 5k då men jag måste nog springa två varv till för att det ska bli rätt :P

Just nu är jag inte på mitt bästa humör :(
Nyss lurade jag ut grannen på den här nya rundan, vi skulle bra kolla vart den gick. Den var bara 1.5km lång men det tog oss nästan en timma att ta oss runt!
Här där vi bor är marken väldigt blöt och mjuk, så här och var försvann stigen och övergick till ett tjärr istället :S
Vi lyckades som tur var ta oss runt innan det blev alldeles för mörkt, då hade vi nog behövt ropa efter hjälp!
Hursomhelst så bara älskar min hund att springa löst i skogen, och det gör mig ingenting så länge hon lyssnar och inte badar i illaluktande tjärr. Tyvärr lyckades hon väldigt bra med att bryta båda reglerna.
Så väl hemma var det bara att duscha en jätteskitig hund (hon hatar att duscha) och torka någelunda med hårtorken (hon hatar hårtorken mer än att duscha.)
Så lite smått (läs mycket) tjurig efter att hon inte lyssnar och för att hon försöker smita ut hela tiden från duschen sitter jag nu här helt utmattad och otroligt sugen på godis (jag har fortfarande inte rört en bit.)
Jag försöker säga till min hund att om hon inte lyssnar så får hon inte springa löst, okej säger hon och så drar hon i kopplet tills jag helt enkelt inte orkar hålla längre eller tills att jag är helt skinnflådd.
Hon lyssnar jättebra när vi är ensama på prommenad, men absolut inte när hon springer över grannarnas tomter (och jag själv klagar på att grannarna är inne på min tomt och går) eller när vi går med andra hundar eller barnvagnar(?)
Jag skäms otroligt mycket när hon springer över andras tomter, igår bajsade hon på grannens men som tur var var det på vännens :P
Hoppas, hoppas att hon vaknar på en annan sida imorgon och kommer på att hon visst ska lyssna på sin mamma oavsätt vad! (Så hände det nästan när hon slutade bita på allt, hände över en natt.)

Nu ska jag sova!


Sötsug

Jag kämpar mot mitt socker sug! I måndags när vi inte hade godis hemma då var jag inte alls sugen på det, men i går köpte jag en påse så att jag kan bjuda de gulliga barnen som kommer klä ut sig till påskkärringar.
Min sambo dök ner i påsen det första han gjorde igår (även fast jag stod och lagade mat) tillslut fick jag slänga bort påsen, vore det inte för att han hade ätit så mycket så hade jag nog med klarat av att motstå men det gick inte och jag åt ett par bitar.
Det är ju inte hela världen att äta ett par bitar men jag vill ju äta ett par idag, och säker imorgon med!
Jag har inte varit och ätit någon bit idag, jag bara berättar för er att jag är otroligt sugen!
Nej, men jag ska klara av att inte äta något bit idag!

Nyss åt jag tonfiskröra med sallad, vilket var mycket gott.
Hade det varit så att jag är sugen på godis för att jag är hungrig så hade maten stillat mitt begär men just nu är jag sugen bara för att dom ligger och skriker efter mig i skåpet!


Matrester

Sköna solen ville inte titta fram idag :(
Förhoppningsvis vill den det lite senare på dagen :)

Igår när jag kom hem från grannen (där jag hade spenderat kvällen med hemmafruarna) så släppte jag in katten som vanligt fast jag möttes av en ovanlig syn. I mungipan hade han gråa hårtussar efter ett djur, som säkerligen nu var mat i kattens mage!
Först trodde jag att han hade djuret kvar i munnen men sen insåg jag att han bara hade rester kvar runt munnen. Han ville kela med mig samtidigt, vilket han alltid vill när han har varit ute men jag var inte speciellt intresserad av det!
Jag försökte ta kort på honom men på bilderna ser det bara ut som skugga. Här är två, vet inte om ni ser nåt.


(Hårtussarna sitter i hans högra mungipa!)


Promenad i sköna solen

Idag hann jag visst inte med en löprunda.
Grannen och jag vart lite sena ut på promenaden men istället var vi ute länge, länge. Jag behöver alltså ingen löpning idag för förbränningens skull utan jag skulle springa mest för att förbättra min löpning :)
Det får jag ta tag i imorgon istället. Nu väntar jag bara på att sambon ska komma hem så att jag får åka och handla lite. Vi har nästan ingenting att äta hemma och jättehungrig är jag!
Ikväll ska jag se på DH med grannarna, mycket trevligt :)
När vi nästan var hemma från promenaden kommer det fram något jättelitet men jättekaxigt till Daisy och ger henne världens utskällning. Daisy undrade nog mest vad det där lilla var så hon försökte bara vända sig bort från den men den följde efter, tillslut kom ägaren (fullt upptagen med att äta upp sin glass) lyfter upp hunden och går.
Ingen ursäkt eller något fick vi, men hade det varit så att min stora hund hade tagit en smakbit då hade det blivit ett jäkla hallå! Tur att jag har en sån otroligt snäll vovve :)

En lastbil kommer lastad...

En jättestor lastbil som det stod DHL på stannade nyss utanför mitt fönster. Ja, äntligen tänkte jag och trodde att dom kom för att lämna min soffa :)
Ack så fel jag hade :( Ut bar han istället den minsta låda jag sett!
Varför komma med en gigantisk lastbil med en pytteliten låda?
Jaha jag får väl vänta ett litet tag till då. Jag hade hoppats på att den skulle dyka upp den här veckan men jag får nog vänta till nästa :(

Utedag

Idag när jag gick min morgonpromenad skrek barnen på dagis att en blodhund gick förbi :P Sen sa dom att dom är bra att ha (till varandra jag fortsatte att gå) men jag hörde inte riktigt vad dom var bra till för då hade jag redan gått förbi.

Det är nog redan varmare idag än vad det var igår, det är bäst att ta vara på värmen och solen man vet ju aldrig hur sommaren kommer att bli!
Därför ska jag spendera mestadelen av dagen ute :)
Först ska jag läsa min bok ute, sen ska jag äta lunch ute, vid 14 ska jag gå på promenad med grannarna ute och efter det springer jag nog en sväng även det ute :P


Mätt

Sambon kom hem med min sallad förut, inte helt rätt men ändå godkänt ;)
Han hade sagt till att han ville ha både tzatsiki och salladsdressing men dom missade den sista :(
Tyvärr åt jag på tok för mycket mat och nu sitter jag här och mår illa, även fast det var typ 2 timmar sen jag åt maten!
Jag hatar att gå och lägga mig proppmätt, jag kan lixom inte somna och så ligger jag och vrider och vänder mig halva natten.
Jag ska be min sambo sätta på en bra film och så får han klia mig på ryggen tills jag somnar :)
Önskar att jag kunde sova lika gott som katten gjorde idag på dagen, se bara hur skönt det ser ut.Han vaknade inte ens av att jag var framme och tog kort på honom :P

Sov gott fina läsare!

Ljuvliga dag

Jag kan bara inte sluta älska detta väder! Det bästa av allt är att vi har en egen trädgård att vara på denna sommar :)
Inga andra grannar som vi behöver dela med utan bara våran alldeles egna tomt!

Förut när jag hade sprungit och varvat ner lite kom jag på mig själv att tänka att jag skulle ta en runda till :P Det gjorde jag inte men jag gick en liten promenad med grannen. Jag hittade en skylt som dom satt upp när jag var ute och sprang så vi gick dit och kollade.
Dom har gjort ett nytt spår i området som dom gjärna ville att man skulle ta sig runt på :) Hur bra är inte det? Nu har jag ännu en runda jag kan springa om jag skulle tröttna på den andra. Det som var lite synd var att dom inte skrivit ut hur lång den var men det stod att det satt skyltar efter varje 100m.
Vi kom inte så långt för vägen var inte direkt barnvagnsvänlig, men går man där mer och mer kanske den blir det tillslut :)

Snart kommer min sambo hem med mat! Jag beställde min favorit kycklingsallad. Gubben som gör den skojjade med mig sist och sa att den räcker till hela familjen, och det gör den nästan, den är megastor!


Perfect fit abs

Nu har jag provat del nr 3. Det är riktigt bra träning fast jag kände att jag orkade köra en del till så jag klickade på nästa.
Jag orkade med magen fast nacken sa stopp :( Det är nästan bara sit ups i videorna och det klarar inte min nacke av.
En del är helt okej men när jag började på nästa så orkade inte nacken. Det gör inget för jag tränar till en del sen kör jag egna övningar efter där nacken får vila :)

Nu ska jag ut och röra på fläsket i sköna värmen!


Lunch ute

Nu passade jag på att luncha ute, det är inte klokt vad skönt det är!
Förra veckan var det så kallt så graderna var nere på nollan och enligt google är det 19 grader här nu, men jag tror att det är betydligt varamare på min baksida :P
Hunden envisas med att ligga och flåsa i solen, och gång på gång visar jag henne var skuggan är men hon ska bara ligga i det varma :S
Nu har jag gått in med henne en stund för att hon inte ska bli för varm.

Så här mysigt och fint hade jag det.
På menyn stod det tacosallad och ett stort glas med citronvatten.Nu ska jag bara smälta maten sen ska jag bege mig ut på en löptur. Jag älskar att springa i värmen, ju varmare desto bättre!
Jag vet inte om det är att min kropp blir uppvärmd snabbare och att det då känns lättare.
Springer jag för tätt inpå maten får jag håll istället :P


100 grader ute

Imorse när jag gick ut med vovven hade jag klätt mig alldeles för varmt! Det här kommer att bli en underbar och skön dag tror jag :)
Som vanligt när jag skulle gå så hittar jag inte mina nycklar :S Efter en stund förstår jag att det är min sambo som har tagit dom, igen. Jag vet inte vilken tur i ordningen det är och det kommer absolut inte att vara den sista.
Jag skickade ett sms för att vara säker på att det var så och det stämde mycket riktigt.

En sak som jag inte förstår här är varför mina grannar envisas med att gå över våran tomt? Vi har tänkt att vi ska sätta upp staket men innan det blir det kompostgaller så länge. Hoppas att dom förstår piken då!
Det är ju inte speciellt roligt om man sitter ute och äter och så kommer dom förbitraskande och hälsar glatt.

Idag ska jag prova andra delen av perfect fit abs. Första var riktigt jobbig, men jag vet inte om det var för att jag hade tränigsvärk från dagen innan eller om det var det passet, men det var helt klart bra :)


Blank

Jag hann inte skriva igår hur löpningen gick innan jag var tvungen att sticka iväg på festligheter :)
Den gick så där iaf, jag blev akut jättehungrig på vägen och ville lägga mig i diket och gråta men insåg ganska snabbt att det skulle dröja ännu längre innan jag fick mat i magen.
Dum som jag var så skulle jag bara ta mig runt spåret och det gjorde jag med större magknip när jag var tillbaka hemma :(
Orken och viljan fanns där iaf så det är ett steg åt rätt håll.

Idag mår jag bättre än vad jag förtjänar men huvudvärken kommer smygandes på mig så det blir nog en stunds vila strax :)


I love you!

Ha ha måste bara dela med mig av en rolig grej :)

Jag sitter i köket och bloggar och min sambo sitter i vardagsrummet som är precis bakom så jag hör tvn.
Nu kommer det roliga... jag hör att han tittar på Ohpra (stavas det så)
Han skulle killa mig under fötterna länge om han fick reda på att jag skrev det här så säg inget till någon ;)


Ser ni

Nu är det på god väg. Snart är alla tråkiga moln borta!Kanske kan jag springa med ett leende på läpparna ändå då :)


Solen skiner himlen är blååå...

Inte riktigt men den är på väg att titta fram. Lite här och var ser man blåa fläckar i det tjocka gråa täcke som sprider sig över hela himlen.
Tittar man ut nu så ser man iaf en svag skugga ifrån allt som rör sig här.
Det jag vill säga är att jag inte orkar vänta längre på att det ska bli jättefint så jag nöjer mig med det här och kläcker en celsius :)
Jag har haft mer energi den här morgonen än vad jag har haft de tidigare den här veckan så det kan ju sluta bra!
Eftersom att jag har sån energi så har jag lyckats..hör och häpna..ta en del kort! Förvånande va :)
För att dra lite på det hela så tänkte jag bara bjuda på två ;)
Resten får ni sen :P
Dessa två bilder visar det nya matbordet, som inte är helt komplett, det saknas svarta löpare och stolsdynor. Den andra bilden visar fina byrån som vi fick in i badrummet där uppe.


Seeeeeeeegt

Min dator är den segaste, ever!
Jag bekriper det inte riktigt? Vi har fiber här hemma men ändå tar det hundra år för datorn att ladda sidor? Min sambo sa att det var fel på min dator och att vi skulle skaffa en ny till mig, jag hoppas att han kommer hem med en trevlig överraskning någon dag :)

Jag sitter och väntar på att solen ska titta fram så att jag kan ge mig ut för att springa lite. Jag har ingen lust alls att springa i detta gråa kalla väder :(
Innan jag springer tänkte jag testa på "perfect fit abs". Det är en träningsvideo för mage som jag såg att en tjej på någon blogg testat och nu ville jag med testa det. Som tur var så fanns videon på youtube uppdelade i 7 delar (tror jag att det var.) Får se om jag orkar testa alla eller om min mage säger stopp efter en eller flera :)

Jag glömde förresten skriva igår att det inte var mitt fel att det började ryka ifrån ugnen utan det var på grund av att dom som bodde här innan oss var ena jäkla skitgrisar! Det är smutsigt överallt och jag kan inte förstå att dom fick städningen godkänd? Det värsta av allt är att stångåstaden sa att dom skickat hit städare för att städa eftersom att vi klagade. Vart det rent? Nej dom kanske torkade golvet och det som dom såg var skitigt men speciellt rent var det inte.
Nu är det rent eftersom att vi har städat. Ugnen missade jag visst och den började ryka, det var andra gången jag använde den så det är definitivt inte jag som smutsat ner den och min sambo lagar inte mat så det är inte han heller!


Godmorgon lördag

Jag kunde inte somna så bra igår och i morse när jag vaknade kunde jag inte somna om :(
Får se om jag somnar en stund på dan sen eller om det går vägen ;)
Jag har kommit på att jag och min sambo äter nästan aldrig frukost tillsammans :(
Han äter ingen när han åker till jobbet (dessutom ligger jag och sover då.) Och på helgen vill han sova länge så han ligger kvar i sängen när jag går upp, jag kommer hungra ihjäl om jag ska vänta på att han stiger upp.
Egentligen brukar han aldrig äta frukost men eftersom att jag gör det så brukar jag alltid göra frukost på sängen till honom de dagarna han är vaken, lite orättvist tycker jag men eftersom att han inte är en frukostmänniska så kommer han aldrig få in den rutinen så jag kan glömma frukost på sängen!
Bäst jag äter lite nu :)

Full rulle

Jag är ledsen att behöva göra er besvikna igen men det blir inga bilder i det här inlägget heller.
Jag ska ta och tala om för er att det är första gången som jag pustar ut idag, och klockan är över nio!
Det är så att jag sov ganska länge idag, till tio närmare bestämt så frukosten vart senare än vanligt. Dessutom missade jag början av biggest loser som börjar 9.50.
Så jag väger mig på vågen, ser att den visar minus idag med (dagen börjar alltså bra) rusar ner och slår på tvn så att jag inte ska missa så mycket, innan det hinner jag bädda sängen med för annars blir det inte gjort.
Väl nere så tittar jag på programmet tills det är reklam och då börjar jag med min frukost.
Äter min frukost och ser på mitt program i godan ro, sen sätter jag mig vid datorn för att leta efter gardiner och bloggar så klart.
Mitt i detta så plingar det på dörren(!?) Grannen brukar ringa innan hon kommer förbi och den andra grannen kommer bara förbi men henne skulle jag träffa senare så jag undrade vem som gömde sig bakom min dörr... det var ingen mindre än min mamma! :) Och fika hade hon med sig också :)
Så efter bloggandet blev det fika med min mamma sen skulle vi hämta min syster på hennes skola så vi satt där och väntade ett tag tills hon skrev att hon sagt fel på en timma, hon slutade en timma senare.
Vi drog därifrån för längre ville vi inte vänta, åkte till JC för att handla ett par byxor till mig. Jag hade 100kr rabatt på crocker men när jag skulle köpa ett par fina så slog det mig att jag inte visste riktigt om det var dom jag redan hade :S Jag får ta på mig dom byxorna imorgon och åka tillbaka och köpa dom om det inte är samma :P
Samtidigt skulle jag passa på att springa in på apoteket och köpa fästingdroppar till katten men dom var självklart slut :(
Nu var klockan dags för att hämta syrran igen så vi åkte det sen skjutsade mamma hem mig och då var klockan dags för att möta upp grannarna för lite motion.
Väl hemma igen skulle jag hjälpa sambon vilket tog ett tag, sen var det dags för tränging som bestod av ben och mage.
Eftersom att jag hållt igång hela dagen kunde jag lika gärna fortsätta så jag begav mig ut på en löprunda som idag gick helt okej, inte som första gången men betydligt bättre än förra!
Väl hemma igen skulle jag skjutsa in maten i ugnen, ta en dusch och slänga in lite tvätt i maskinen.
När maten var i ugnen tyckte jag att det rykte nåt fruktasvärt ifrån den (innan maten var inne) men min sambo sa att det nog inte gjorde så mycket och att maten bara skulle vara inne en kortis, jag kom inte ens in i badrummet innan brandalarmet gick!
Jaha nu vet vi att det fungerar. Maten fick stå i ugnen på eftevärmen som tur var räckte!
Innan det ringde grannen och frågade om jag ville med på godisjakt vilket hade varit välbehövligt en dag som denna, men som ni förstår så hade jag inte tid!

Nu är klockan egentligen slötid i soffan, men vi har ingen soffa än så jag sitter på golvet och börjar få träsmak i arslet (förlåt för min dåliga franska.)
Som tur är så vet jag att inte bara min dag har varit hektisk, grannens dag var smått kaosartad min har bara varit hektisk ;)

Jag hoppas att ni förstår att jag inte orkar ta kort just nu!


Freeeeeedag

Det är helt sjukt vad den här veckan har gått fort!
Det är redan fredag igen :)
Igår preimärgrillade vi här hemma. Vi köpte en rund liten klotgrill för att vi ska köpa en större och bättre sen (sambon vill ha en gasolgrill men jag vill nog ha en vanlig hederlig kolgrill) och för att vi trodde att den skulle vara superenkel att sätta ihop eftersom att vi redan var hungriga.
Grillen kom i nästan tusen delar och med ett instruktionspapper som knappt gick att förstå!
Jag mumsade i mig en hel del kakor samtidigt som jag försökte mig på grillen, jag var ju hungrig :(
Tillslut gick allt vägen och vi åt en väldigt sen men otroligt god middag.

Idag ska jag ge mig ut på en löprunda! Nu kan jag inte komma med bortförklaringar längre, jag måste bara ta mig runt.
Annars så har jag inte mycket annat som står på schemat. Jag ska försöka leta fina gardiner på internet för i affärer har vi inte hittat några bra :(
Sen ska jag ta kort på nya grejer som vi har i hemmet, den har ni inte hört förut va? ;)


Solsidan

Just nu sitter jag ute i härliga solen på min baksida och bloggar :)
Jag kom hem med några nya blommor som jag fick plantera om och solen mötte mig glatt ute. Självklart så glömde jag ta kort på den nya kreationen men väldigt lyckad blev den.
Snart kommer min sambo hem (hoppas jag) och då ska vi iväg (igen) för att köpa en grill och gardiner. Jag köpte ju grillkött häromdagen så nu måste vi köpa en grill så att vi kan äta upp den :P Smart va?
Löpning har jag inte utövat idag för jag har inte kännt mig riktigt pigg, fortfarande lite gröt i skallen kvar :(
Jag ska gå en långpromenad sen iaf och imorgon ska jag banne mig springa!

Katten ville precis gosa och jag har inte sett några fästingar på honom på ett par dagar så jag lät honom hoppa upp. Då i samma stund får jag syn på en jävel, jag måste komma ihåg att gå till apoteket nu när vi är iväg. Cola måste jag komma ihåg att köpa med för den är slut :(Se där ja!

Nu börjar molnen äntligen att spricka och fram kommer denna underbara, härliga, blå himmel :)

Jag funderar på om jag ska ringa till min frisör och se om hon har någon ledig tid till mig på lördag, jag vill inte se ut så här i håret längre :(
Håret har inte blivit något ljusare efter alla gånger som jag har försökt, det är bara utväxten som ändrar färg!
Som ni kanske förstår så är det inte speciellt snyggt!

Måste sticka, nu börjar biggest loser igen ;)


Godmorgon

Idag känner jag mig en aning piggare. Det var till och med så att jag orkade göra iordning mig i håret, nu ser det inte så risigt ut :P
Blir det varmare framåt eftermiddagen ska jag nog ge mig ut på en löptur igen, förhoppningsvis med bättre resultat.
Annars ska jag iväg med grannen L sen och köpa blommor :) Sen när sambon har slutat ska han och jag iväg för att köpa gardiner. Vi har hittat ett par på ikea som vi vill ha men dom fanns inte där sist vi kollade men nu har vi kollat på internet och det står att dom ska ha 50st.
Jag ska nog se tilll att vi köper en grill med så att vi kan grilla lite ikväll :)


Mission failed!

Som jag trodde så gick det katastrofalt dåligt idag!
Jag förstår inte en sak. Hur kan det gå från att jag springer rundan på rekordfart till att jag knappt orkar springa 1 km på 3 dagar?
Min kropp sa ju till mig både igår och idag att den inte orkar riktigt och att jag är tröttare än vanligt, varför lyssnar jag inte?
Nu vet jag det iaf jag ska alltid lyssna på min kropp för jag får fel iaf :P Okej kanske inte när den är otroligt godissugen, då måste jag få säga ifrån :P
Det är väl klart att kroppen måste ha motgångar med. Nu kan det ju bara gå bättre!
Jag får vila mig resten av dagen så får jag se vilket humör jag vaknar på imorgon. Jag trodde att jag vaknade på rätt sida idag för när sambon gick upp kl 7 imorse kändes det bra men inte när jag gick upp vid halv 10 :(


Löpning

Alldeles strax ska jag försöka mig på en löprunda.
Jag har skjutit lite på det bara för att det gick så bra sist så nu är jag orolig att det inte kommer gå alls lika bra och att jag kommer att ge upp, vilket jag absolut inte ska!

Det känns inte riktigt som att jag får min vanliga enerig, jag vet inte om det har med att göra att vädret är så jäkla tråkigt eller vad det kan vara :S

Bäst att jag dricker en celsius så att jag kommer iväg någon gång :)


Zombie

Jag blir verkligen inte pigg idag och det gör mig tokig!
Jag tror att det är att kroppen ställer om sig efter helgen då jag åt mer kolhydrater än vanligt och nu har kroppen ingen energi men imorgon går den nog på fett igen :P
Jag fick nyss i mig lite mat iaf som gjorde mig en aning piggare men fortfarande känner jag mig som en zombie :(

Snart kommer grannen över på en fika efter det ska vi iväg och storhandla, jag har nästan ingenting hemma!

Jag har typ gröt i hela skallen så jag orkar inte ens skriva mer!


Trötter

Idag känns det inte riktigt som att jag vaknar till :(
Jag tog en celsius för att se om det hjälper lite :)

Jag hade hoppats på att solen skulle titta fram idag för jag hade planerat att spendera mestadelen av dagen ute. Jag måste plantera om några blommor och spraya djuren med fästingspray. Det är lite blått på himlen så jag hoppas att det spricker upp snart :)
Det är så synd om katten för han vill gosa hela tiden men jag är fruktansvärt rädd för fästingar så han får vänta tills jag sprayat honom. Jag ångrar lite att jag inte köpte droppar som man droppar i nacken på dom men det skulle kosta minst det dubbla. Kassörskan sa att man kunde spraya dom var 4:e vecka men när jag läste stod det var 2:e vecka på katten och det känns ju lite jobbigt :S


Effektiviteten håller i sig

Idag har jag varit otroligt duktig! Grejat och donat hela dagen, jag har nog inte varit stilla en sekund (förutom när jag har kört bilen.)
På förmiddagen plockade jag iordning på all tvätt och la in dom på rätta platser, framförallt så fixade jag rätta platser åt alla kläder. Jag hann ävern plocka in disken och slänga in disken efter frukosten i maskinen.
Sen kom min sambo och hämtade mig vid lunchen, åkte och lämnade honom på jobbet igen och så for jag till lägenheten för att plocka.
Innan jag började packa passade jag på att gymma och handla fästingspray.
Sen började jag packa ner ps3 och nintendo wii, först var jag tvungen att torka bort allt damm med. Jag trodde förresten att jag var lite allergisk mot damm för jag nös varje dag (utan att vara snuvig) innan vi flyttade till huset och här är det ju rent så jag har inte nyst alls många gånger men nu torkade jag av otroligt dammiga spelkonsoler och jag nös inte en endaste gång. Summan är alltså att jag inte är dammallergiker :P
Jag fick även med mig en hel del smutstvätt och alla mina fina blommor, en del ljusstakar och så med.
Mitt i allt fick jag avbryta för att jag skulle iväg och byta däck, så då slängde jag in alla fyra däcken i bilen och hoppades på att dom hade en pytteliten lucka för min bil (jag hade inte bokat utan min sambo frågade i morse om jag inte kunde passa på och byta när jag ändå skulle till lägenheten.) Som tur var kunde dom pressa in mig i schemat.
Min mamma bokade en tid samtidigt som vi var där och hon fick vänta en hel vecka(!) så jag hade riktigt tur :)
Jag hämtade ut ett paket med, min nya bästa våg har kommit (visar lite mer sen.)

Sen var det dags att hämta sambon, lite väl sen men han hade överseende för det :)

Mitt i all röra kom jag på att jag glömt att äta mat :(
Jag hade fått nys om en butik som hade mitt lchf-bröd, dock på andra sidan stan men jag tyckte att det var värt ett besök och visst hade dom det!
Jag köpte på mig 3 limpor så att jag skulle slippa åka dit på ett tag :)

Nu ska vi börja bära in alla kassar och kartonger som jag packat in i bilen, det kommer att bli en sen kväll!


Gym!!!!

Idag ska jag iväg till lägenheten en sväng och hämta lite smått och gott, bland annat mina blommor som jag hoppas har överlevt!
När jag väl är där ska jag passa på att ta mig en sväng till gymmet :) Som jag har saknat mitt älskade gym! Jag blir nästan lite deprimerad när jag inte få komma dig :/
Eftersom att jag kan köra på ganska bra hemma med ben, armar, axlar och mage så ska jag passa på att köra ett riktigt tugnt ryggpass :) Själklart slänger jag in lite kondition med, den är ju tydligen på topp så det kan ju inte gå annat än bra!

Jag måste komma ihåg att köpa fästingspray idag med. Mina stackars små älsklingar springer runt med dessa äckliga små kryp som ingen vet vad dom är bra till! Det är inte bara det att dom kryper i pälsen på dom utan dom brukar inte vilja sätta sig (iaf på hunden) och då slutar det med att dom kryper omkring i huset!
Jag hittade en i kattens päls förut och jag är väldigt nojjig med dom så det vara bara att rusta (headbanga) kamma och vifta med håret så gott det gick (tills jag var nöjd och lite snurrig) sen slänga upp det i en knut och byta alla kläder.
Självklart kliar det på hela kroppen nu och jag inbillar mig att jag har fästingar över allt, så jag får absolut inte glömma att köpa fästingspray!


Jag är jätteduktig!

Nu fungerar nog statistiken igen, rätt dag och jag tror att besökarna stämmer med det kan jag ju inte riktigt veta :P

Äntligen har jag kommit igång med löpningen, och det gick superbra med!
När jag sprang 5km på gymmet sprang jag det på 29 minuter och nåt har jag för mig. Idag knappade jag in 5km på ipoden och tänkte att jag skulle ta mig runt den sträckan, både springandes, joggandes, gåendes och krypandes, jag vilken stil jag nu behagade så skulle jag ta mig runt.
Jag gissade dessutom att strecka jag planerat ut skulle vara 5km, vilket stämde ganska bra. Det slutade på 4.83 så jag får springa ett extra varv runt huset så kommer jag upp i 5k ;)
När jag började springa tänkte jag på ett ställe som jag skulle orka springa till, när jag kom dit var jag inte trött så jag tänkte ut ett nytt ställe och så fortsatte det hela rundan.
Jag stannade en gång när jag hostade upp en slemklump ;P
Rundan tog mig iaf 24 minuter och nåt! Jag slog alltså mitt rekord med hästlängder! Jag sprang på som aldrig förr och det kändes hur bra som helst :)
Jag måste nog ta bilen runt någon dag så att jag kan mäta om ipoden räknat rätt :)
Inatt kommer jag somna som en lycklig kvinna iaf!

Utemöbler köpte vi idag med som vi fick upp. Imorgon kanske jag går runt i huset och fotar allt nytt :)
Katten fick vara ute för första gången idag med. Han var ute och sprang ett par gånger. Första gången hittade han inte hem utan låg hos grannen men då visade jag vägen och efter det har det gått bra. Sen sista gången har var ute höll han på att bli påkörd av pizzabudet sa min granne så då fick han inte gå ut mer ikväll. Han kommer nog springa ut när sambon åker till jobbet imorgonbitti och då får jag sovmorgon :)J*vla skitstolar!

Nu har vi fått hem bordet och stolarna äntligen! Men för det första så var det fel stolar (men det gör inget för dom här var nog lite finare) och för det andra är dom helt fu**ing, j*vla omöjliga att skruva ihop!
Det står på pappret att stolen skulle ligga ner när man skruvar ihop den så när jag nästan var färdig och stallde den upp vinglar den som f*n!
Din stol är jättesne sa min sambo och jag tittade uppe på den och sa nej den är rak. Men sen visade att han menade att den var vinglig :(
Jag försökte med att skruva loss alla skruvarna (vilken nästan var jobbigare än att skruva dit dom) och sen skruva in skruvj*vlarna lite åt gången alla på en gång men inte i hela h*lvete fungerade det heller!

Nu sitter jag och tittar på min stackars sambo som får skruva alla 6 stolarna själv :/

Det här med statistiken är fortfarande fel, det står att det har varit inne 2 stycken på min sida men jag har kommentarer från fler :S


Effektiv lördag

Just nu sitter jag och laddar med en celsius, här ska det brännas fett ;)
Snart går jag upp till mitt lilla gym och kör lite styrkeövningar med min kettlebell för axlar och armar.
Sen ska jag ge mig ut på den här slingan, jag laddar ipoden och tar med mig så att jag kan mäta hur lång den är :)
Får se om grannen har vaknat och vill följa med. Jag hade tänkt att springa den så gott jag kunde men det blåser så jag är rädd att jag skulle bli grinig då istället och aldrig mer vilja ge mig ut på den rundan, och det är ju inte så bra :P
Så här ser min morgon ut just nuDet är helt otroligt vad effektiv jag blir när jag dricker celsius, det är min gudadryck ;)

Här är mina urgulliga (jag hade föresten en fröken i skolan som alltid, då menar jag alltid, använde sig av det uttrycket!) sommarskor som jag hoppas på att få använda snart :)Jag ska nog försöka intala min sambo att vi behöver en symaskin hem :P
Jag måste ju sy en svart påse till min tvättkorg eftersom att jag inte hittar någon svart korg :)


Kaos

Igår eftermiddag var jag med min granne på stan lite. Jag skulle vara där tills min sambo skulle hämta mig så att vi kunde åka och hämta matbordet tillsammans när han slutat jobbet.
Jag skickade ett fint sms om detta vilket han inte läste och åkte hem för att hämta mig.
Han upptäckte ganska snabbt att jag inte var hemma men det gjorde inte så mycket för han skulle ändå hämta kvittot hemma (som jag hade glömt) så bestämde vi att han kunde hämta det själv för att han inte ville köra i stan med släpet.
Så när min vän skjutsar hem mig ser vi att våran bil är hemma och utan släp. Skönt tänkte jag då har han hunnit lämna tillbaka släpet och burit in alla delarna till möblerna :)
När jag kommer in sitter min sambo vid köksbordet (fortfarande i kostym) med datorn framför sig och pratar i telefon.
Jag springer runt i hela huset och leter efter mitt bord men hittar det ingenstans!
Då kommer det fram sen att precis när han kom hem (han gick lite tidigare från jobbet) så får han ett samtal om att det dykt upp ett problem på jobbet (han har hand om alla problem) som sen tar flera timmar att lösa. Så precis när jag kommer hem har han lyckats ordna allt men inte kunnat hämta bordet :(
Det är typiskt att jag alltid ska behöva följa med för att saker och ting ska bli gjorda :P
Idag ska vi iaf hämta det, den här gången följer jag med!


Statistik

Ha ha det måste ju vara ett skämt?!
Tills igår visade min statistik gär på blogg.se fel datum, den visade hela tiden gårdagensdatum. Jag vet att det var så för att besökarna ändrades och det ska det ju inte gå att göra om det är gårdagens som den menar.
Först trodde jag att jag inte hade haft några besökare alls men så var ju inte fallet :)
Jag såg att fler bloggare hade haft samma problem, jag trodde först att det bara var mitt det var fel på men så var det alltså inte.
Idag när jag loggar in och ska kolla min statistik så har jag plötsligt två 7/4-dagar. Så igår hade jag gårdagens datum och idag har jag förrgårdagens datum :S Lite förvirrande!

Det blir lite svårt om alla dagar ska behöva vara 7/4, jag kommer inte ha så lätt att hålla reda på alla dagar då!


Håll i hatten!

Fy vad det blåser ute!
Jag var precis ute på en kvällspromenad med vovven, det är inte kallt men attans vad det blåser till.
När jag var ute tänkte jag på hur skönt det är att vara ute utan att behöva gå rädd.
I min förra stad kunde jag inte gå några längre promenader utan att vända mig om, jag skulle aldrig prova mig på att gå där utan hunden.
Här var det som en helt annan känsla, jag nästan gick och log hela tiden och riktigt njöt av promenaden :) Det hade nog varit betydligt skönare utan blåsten men det gjorde inte så mycket :P

Idag var jag på stan med en vän och hennes son när något otroligt roligt hände.
Vi kollade på underkläder i godan ro, hennes son sitter och babblar och bubblar i sin vagn på sitt egna lilla språk när vi plötsligt hör honom säga fetto fi**a. Nu vet ju inte han vad det betyder och han vet inte ens vad han sa men roligt hade vi :)


Fredagsmys

Det är redan fredag! Den här veckan har gått otroligt fort, vad hände med klockan egentligen?
Min sambo visade mig igår att via våran digitalbox (eller vilken det nu är) kan jag se vissa avsnitt på olika serier som har varit, så missar jag något program så är det inte hela världen :P
Jag har inte hunnit kolla än vilka program som det gäller men just nu kollar jag på plastikresenärerna (tror jag att det heter.)
Min katt väkte mig imorse 08.18 vilket jag inte tyckte alls var okej! Han slutade majua efter en liten stund men sen började han igen så då var det dags för mig att gå upp :(

Om en stund kommer en blivande granne hit och promenerar lite med oss :)
Det är jättebra att mina grannar motionerar mig ;)
Sen ska vi nog försöka hinna hämta matbordet som vi köpte igår men bara om sambon hinner komma ifrån jobbet i tid, jag tänker då inte köra med släp!


Bildbomb

Nu har jag tagit en del bilder som jag ska visa er, mest på det som jag har shoppat idag.
Jag har även köpt ett matbord som jag inte fick med mig hem idag, jag hade inget släp. Men en massa smått och gott till bordet och lite annat blev det.
Jag köpte ett par supersöta sommarskor med (som jag tog på mig direkt när jag kom hem) men dom glömde jag ta kort på :(

Här är färgen som vi ska ha på matbordet i vardagsrummet (bordet är för övrigt vitt)Vi ska ha en svart skinnsoffa med gröna kuddar och i samma rum ska vi ha ett vitt matbord med svarta löpare och gröna tabletter. Lite svårt att se sig det framför sig kanske men jag ska ta kort när allt är på plats :)

Här är min superfina tvättkorg. Jag skulle åka till Jysk för att köpa en svart, jag var helt bombsäker på att dom hade en svart där och jag blev föga förvånad när jag kom dit och den var vit!
Den här är inte från Jysk.


Nu fattas bara den svarta. Vet någon vart man kan köpa en svart liknande denna?

Min fina fruktkorg som jag fick av min faster och hennes man i inflyttningspresent.


Den här jättevackra blomman fick min sambo av sina föräldrar i födelsedagspresent. Jag hoppas verkligen att jag lyckas hålla den vid liv!


Mycket längre har vi inte kommit i flytten.
Träningen går väl så där men jag försöker så gott det går. Idag tränade jag rygg hemma, det gick helt okej fast jag saknar de tunga övningarna nu blir det mest sega övningar.
Dock ingen kondition än men den börjar jag med som sagt på måndag. I helgen ska vi till lägenheten igen så då passar jag nog på att åka en sväng till gymmet med :)


Roadtrip

Inatt sov jag betydligt bättre än vad jag har gjort tidigare nätter.
Vi satte upp ett lakan för fönstret så att vi slapp att se lampan som är utanför vilket gjorde väldigt mycket.
Däremot har det blåst nåt förbaskat ute, jag trodde att hela taket skulle blåsa iväg vissa stunder :S

Idag har jag bestämt att min sambo ska komma hem med bilen vid lunch så att jag och grannen kan åka iväg och handla nattduksbord och lite så. Jag har försökt att komma iväg med min karl flera dagar nu men han hinner aldrig hem och så stänger affärerna :( Så idag åker jag utan honom :P


Promenad

Nyss kom jag in från en välbehövlig promenad.
Solen tittade fram emellanåt och då vart det riktigt skönt, annars blev det lite småkyligt :(
Imorgon ska även min granne visa mig denna slinga här ute så jag kan börja springa på måndag igen :)
På fredag ska en vän som också ska flytta ut hit med på en runda, snart kanske jag hittar häromkring iaf ;)

Katten har äntligen börjat komma till ro. Han letade sig in till tvättstugan och la sig bland lite smutstvätt och sov en stund. Jag lät honom vara eftersom att han är lite orolig men sen ska det nog inte vara några djur i tvättstugan heller.
Idag äter jag stekt nötfärs med creme fraishe och en massa grönsaker, väldigt smarrigt!


Hej, hej, hallå bloggen!

Nu så äntligen fungerar vårat internet!
Jag vet inte vad jag hade tagit mig till idag annars, eftersom att då hade vi inte haft något internet, någon tv har vi inte fått upp heller, all tvätt är tvättad och disken är diskad och dessutom regnar det ute! Jag har ingen bil heller så jag kan inte ta mig någonstans.

Eftersom att internet fungerar så kan jag leta efter gardiner på nätet som jag gillar :) Jag hittar ju inga någonstans :(

Träningen får jag inte in i mitt schema :( Dels är det för att jag inte har någon bil, annars hade jag lätt åkt till gymmet på dagen och kört ett pass, sen så vet jag inte vart mitt gym ligger :S
Jag skulle kunna springa i området men jag hittar inte så jag ska be en granne visa idag vart jag kan springa :P Det känns som det viktigaste nu, att jag kommer igång och springer lite så att jag orkar springa midnattsloppet sen.
Jag skulle egentligen vila knät den här veckan med så jag kommer nog igång med löpningen på måndag :)


Förskrivet

Internet fungerar fortfarande inte hemma så jag skriver ett inlägg som jag kommer att posta senare.
Andra natten i huset har varit lång, jättelång. Vi försöker få djuren att förstå att dom inte får vara i sovrummet, men jag vill inte sova med stängd dörr för jag vill höra om det händer något.
Så minsta lilla ljud inatt och jag har vaknat.
Hunden har förstått ganska bra att hon inte ska vara där inne. Först låg hon och pusta och suckade i en halvtimma kanske (för att jag skulle säga till henne att det var okej att komma in till sovrummet) men sen tröttnade hon och gick ner och la sig i sin säng. Jag trodde inte att hon skulle våga vara på det andra planet när vi inte var där men det gick jättebra.
Hon kom in till sovrummet en gång lite senare men då sa jag till henne och hon gick ut på en gång.
Katten däremot har smygit sig in ett antal gånger. Varje gång har jag vaknat och fått bära ut honom. Det är lite jobbigt men förhoppningsvis så tröttnar han snart.
När vi inte är i sovrummet så är dörren stängd så då kommer dom inte in där.
Katten vill gärna gå ut med så han går runt och tjatar men jag vill inte släppa ut honom än, jag är rädd att han ska springa iväg och det vill jag ju inte :(

Jag var tvungen att vila en stund på dagen idag för jag är totalt utmattad!
Vi har inte handlat färdigt alla grejer än heller, men det är för att jag inte hittar det i min stil eller som passar in i huset så i eftermiddag ska vi på jakt igen.
Det känns ju lite tomt här men bara vi får hem soffan och upp med tvn så tror jag att det kommer kännas mycket bättre :)

Gardiner är något som vi saknar med. Köket är enda rummet som har fått, men det är samma sak
där, det är för att jag inte hittar några som jag gillar :(
Förhoppningsvis hittar vi det idag med, det känns lite kalt utan och som att alla grannar kan
tjuvkika på oss :P


Här är jag!!

Jag har inte försvunnit, utan det är så att vi har flyttat till huset nu men bredbandet vill inte hoppa igång :(
Nu är jag hemma i gamla lägenheten en sväng så jag passar på att uppdatera här lite.
Jag har inte mycket alls att säga förutom att helgen vart superlyckad, minus min sambos kompisar som kom och stökade ner och väsnades hemma i lägenheten.
Jag pallade inte det så jag sov hos min mamma ena natten och syrran andra.
När jag var hemma imellanåt var katten livrädd och det stank fylla ända ut i trappen!
Jag orkade inte med det så vi tog med oss lite grejer och sov i huset inatt. Det är fortfarande inte helt städat här och jag tänker då inte göra det!
Min sambo är i stockholm idag för att han ska se på fotboll så idag hinner han inte städa men imorgon måste han det annars sätter sig nog den här stanken i väggarna!
Nej usch vad arg jag var över deras beteende, men nu ska jag inte älta det för solen skiner och jag är på strålande humör :)

Snart ska jag iväg till gymmet för att köra 60min cross sen åker jag hem och hämtar mina djur och tar med mig lite mera saker sen åker vi till huset och myser hela kvällen :)

Hoppas att ni har det bra alla ute i stugorna, jag ska uppdatera mer med bilder och lite så så fort vårat internet fungerar :)


I <3 Träning

Jag älskar att träna, det bara är så! Persbrandt sa nåt annat :P
När jag tränar kondition är det som om allt annat runtomkring försvinner. Det är jag och maskinen som existerar.
Jag älskar hur jag tänker, det är verkligen som att jag har en ängel och en djävul på axlarna.
Jag kan känna att jag börjar bli trött och bara vill sluta, men precis när jag ska klicka på stopknappen är det som om någon annan rör min arm till riktning mot motståndsknappen. Då klickar jag på den istället och det blir ännu jobbigare!
Det är som att jag straffar mig själv för att jag tänkte avbryta, att jag gör det jobbigare istället. När detta händer då kan jag inte motstå att småle mot mig själv :)
Jag älskar när det blir så för då vet jag att jag har mer energi och då går allt helt plötsligt mycket bättre.
Jag älskar även när det är lite jobbigt, när jag får kämpa mig fram för det är så otroligt skönt att vara slut efter träningen. Vad är det lixom för mening med att träna om man ändå inte blir trött? Då har man ju hur mycket mera som helst att ge!
Nu kanske ni inte alls förstår hur jag menar men för mig är detta träning och jag känner så nästan varje träningspass och när jag inte känner så då förstår jag att kroppen behöver vila eller att jag kanske inte är riktigt hundra. Jag har helt enkelt lärt känna min kropp nu :)

Är det någon mer av er som känner så här? Eller är jag helt ensam? :P

Idag blir det benträning, massa ben!
Celsiusen är uppdrucken så det är bäst att jag beger mig mot gymet.


April fools

Äntligen fredag!
Fy vad fort veckan har gått.
Idag fyller min lillsyster år så vi ska hem till mamma och fira alla som har fyllt ikväll, men innan det har jag en del att bocka av i listan.
Det är första april med, vilket betyder att man får lura vem man vill med vad man vill. Jag är så himla dålig på att komma på skoj, jag brukar oftast vara den som blir lurad istället :(
Kan ni ge mig några tips på vad jag kan luras om?

Det känns som att det här kommer att bli en bra dag :)


RSS 2.0