Längtan

Mitt tålamod är putts väck :( Imorgon återgår allt till det vanliga igen! Så här mycket som jag har varit ifrån min sambo dom senaste tre veckorna har jag inte ens samlat ihop på tre år! Jag saknar verkligen hans närhet :( Jag saknar även min kissekatt nåt otroligt men min snälla granne H tar väl hand om honom så länge :)

Nu blir det nästan en vecka (mån-fre) i mo...

Nu blir det nästan en vecka (mån-fre) i motala för att vara hundvakt. Efter det blir det en välbehövlig vilohelg, förutom kalas och kräftskiva :P Dom dagarna slipper ju jag laga mat iaf!


Virriga jag! Igår var vi i affären och han...

Virriga jag! Igår var vi i affären och handlade. Jag var tvungen att åka igår för vi behövde toapapper och tvättmedel hem. I affären bestämde vi oss för att vi skulle äta tacos idag och vi hade inget hemma till det så jag plockade ner det vi brukar ha i vagnen. Väl hemma har jag glömt köpa toapapper tvättmedel och köttfärs! Hur tror jag att vi ska äta tacos utan köttfärs?


Så här såg vårat fredagsmyyyys ut ikväll. ...

img_0703 (MMS)

Så här såg vårat fredagsmyyyys ut ikväll. En skål med kräftor, nybakade frallor, skagenröra och grönsaker med dipp :)


Usch vad irriterad jag kan bli på människo...

Usch vad irriterad jag kan bli på människor! Det hela började med att jag hade tagit med båda hundarna till en stor gräsmatta där jag tänkte att dom skulle få bita på pinnar och lite så. Precis när vi kommit dit kommer en kvinna med en golden, hon ser att jag har stora problem med att få med mig hundarna åt ett annat håll (båda hundarna vill gärna hälsa på alla olika slags djur!) Min stora hund drar jättemycket mot djuret hon vill hälsa på och den andra hunden sätter sig jättefint och rör sig inte ur fläcken tills hon har fått hälsa. När jag nästan har kämpat färdig och kvinnan och golden hade gått förbi så släpper hon sin hund lös! På andra sidan gräsmattan stod en annan kvinna och ropade på hunden så den sprang jättefint men jag höll på och tappa hakan och trodde inte att det var sant! Nu fick jag samla ihop de sista krafterna jag hade kvar för mina hundar tyckte ju att det var jättekul att se den andra hunden springa och ville självklart vara med på ett hörn. När dom märkte att dom inte kom iväg så började den lilla jaga den stora (hon vet att dom inte får busa med koppel på) så här står jag med hundarna dragandes och hoppandes åt alla håll och kanter samtidigt som jag höll på att koka över!


Jag är helt slut! Det tär verkligen på mig...

Jag är helt slut! Det tär verkligen på mig att ta hand om två hundar. Ikväll får jag äntligen åka hem hem sväng för att vila upp mig tills på måndag då jag ska vara hundvakt ytterligare några dagar. Efter det återgår Daisy och jag till våra vanliga rutiner :) Jag blev fruktansvärt sugen på kräftor idag! Jag åker nog och köper ett gäng till älsklingen och mig så får han en trevlig överraskning när han kommer hem! (Jag ber om ursäkt att texten hänger ihop så och att det blir lite jobbigt att läsa men jag bloggar ju fortfarande från telefonen :( )


Jag har så otroligt svårt att sova när jag...

Jag har så otroligt svårt att sova när jag sover i någon annan säng än min egen! Hundarna brukar jag få väcka när vi ska gå ut vid 11 men idag tyckte dom att det var dags att gå upp först kl 5, sen kl 7 och sist kl 8! När jag försökte somna om efter sista gången så gick det inte riktigt, istället har jag legat och dragit mig :) Hundarna har somnat om båda två, den ena i soffan och den andra under sängen! Hon är ganska stor så jag begriper inte riktigt varför hon lagt sig där :P


Just nu är jag hemma hos min mamma och sys...

Just nu är jag hemma hos min mamma och syster för jag ska vara hundvakt ett par dagar. Egentligen skulle jag vara det varje dag i nästan tre veckor, förutom helgen jag ska springa midnattsloppet. Jag har självklart med mig min lilla älskling men jag trodde att det skulle gå bättre än vad det går. Tyvärr så går det inte jättebra att gå med dom samtidigt (det blir bara i nödfall) då dom är väldigt starka och drar åt varsitt håll. Som tur är har mina syskon hjälp till så gott det går :) I helgen är det midnattsloppet vilket nog inte kommer gå som jag hoppats, tyvärr :( I början av sommaren hade jag klarat av det på en ganska bra tid, men så blev jag förkyld och sen fick jag göra en liten operation så jag kunde inte springa på en månad eller så. Efter det (och några personliga skäl) har jag helt enkelt inte hittat tillbaka till min toppform, jag får satsa på ett bättre resultat till nästa år istället ;)


Nu var det länge sen jag skrev igen :( Jag...

Nu var det länge sen jag skrev igen :( Jag ska försöka bättra mig :) Förklaringen till bilden i inlägget innan är att katten bråkat med en annan katt i ett dike och blivit ordentligt skitig! Annars njuter vi av värmen. Ikväll ser vi på film och äter en massa godis!


RSS 2.0