Tröttnat

Jag har tröttnat lite på att blogga. Det känns som att jag bara skriver om samma saker och när jag inte skriver nåt så känner jag mig tvingad till att komma på nåt annat att skriva om. Jag kommer säkert logga in och skriva lite då och då men nu vet ni att det inte blir så mycket. Kanske kommer jag tycka att det är roligt om ett tag igen.


Ullared

Igår bar det av till Ullared. Jag var lite nervös över att lilla M skulle tycka att det var jättetråkigt och bara vara ledsen, men hon går i sin mammas fotspår och tycker helt enkelt att shopping är toppen! :) På listan stod mest inredning till nya huset. Jag är trött på de färger vi har nu så det blev massa nytt! Några grejer hittade jag inte så det får jag åka på jakt efter i dagarna. Som sagt det är kul att shoppa så det fortsätter jag gärna med. Förhoppningsvis blir killen som ska göra våra lister och garderober färdig i veckan, och då är det färdigt att flytta in :) En grej som jag fick med mig hem igår var den nyasteshopaholic-boken. Jag älskar dom och hoppas att den här är minst lika bra :)


4 månader

Jag har ju helt glömt bort att skriva att lilla hjärtat har blivit hela fyra månader! Detta blev hon i onsdags och vi firade det med att måla om hennes nya rum, vilket vi inte skulle gjort ändå ;) Lilla M har fått prova på mat. Vi började tydligen i "fel" ände och började med frukt. Aprikos och päronpure fick det bli. Till en början gjorde hon de roligaste grimaser jag har sett men nu vill hon bara ha mer :) Hon älskar att prata, både högt och lågt men för tillfället är nog de höga tonerna roligast. Hon älskar fortfarande att hoppa och blir jättearg när den hon har satt i arbete inte orkar längre. Hon kan rulla från mage till rygg men vill gärna inte ligga på mage för länge. Att tugga på fingrarna eller hela handen (helst båda på samma gång) är jättehärligt. Hon är nu 63.5cm lång och 6660gram tung.


Vårat

Nu äntligen är alla papper påskrivna och huset är vårat! Vi var och handlade en hel del målargrejer för vi ska iaf måla lillans rum ljusrosa. När vi nästan var framme kom vi på att vi glömt en stege, vilket behövs då det är 2.80m i takhöjd. Som tur var så skulle min lillebror komma och vara barnvakt så han tog med sig en. Sen när vi nästan maskerat färdigt gick jag till garaget för att hämta fogen, men den hade inte haft locket tätt så den gick inte att använda. Vi hade tänkt foga och måla rummet vitt en gång men det blev bara maskering. Så imorgon tar jag med mig allt vi saknade idag och fortsätter igen! Jag har sån tur att jag kan få hjälp med barnpassning nästan varje dag så jag hinner med en hel del när sambon jobbar. Förhoppningsvis hinner vi med det vi vill ganska snabbt så att vi kan flytta in snart :) Jag började packa ner lite sånt som vi inte använder. Nu ska jag göra lilla M sällskap i drömmarnas värld.


Inte riktigt än

Igår var vi i huset för att godkänna städningen och i så fall få nycklarna. Tyvärr såg det ut på vissa ställen att dom helt glömt att städa! Alltså fick vi inga nycklar igår men jag hoppas att dom städar färdigt idag så att vi får dom snart! Annars flyter allt på bra hemma och i helgen ska vi börja packa ner sånt som vi inte använder :) Snart så bor vi i vårat alldeles egna hus!


Ålar sig

När jag la ner Mila i babygymmet la jag henne helt åt andra hållet. Hon ålar sig på rygg och nu har hon kommit ett halvt varv :P Det är likadant när hon ligger jämter oss i sängen. Helt plötsligt har man ett par fötter i sidan :) Jag älskar att dom har börjat visa desperate housewives varje dag nu, det finns väl inget bättre att äta frukosten framför :) Efter DH går vi nog ut på en långpromenad. Vi har varit förkylda hemma ett tag nu och då har det inte blivit många promenader, men nu mår vi bättre så då är det daxt att tag i motionen igen!


Så ja

Nu fungerar äntligen appen igen. Ni förstår nu att jag inte sitter vid datorn så ofta så jag har inte kunnat blogga. Livet flyter iaf på. Lillan växer så att det knakar och karln är hemma igen. Självklart tog han med sig något jäkla förkylningsvirus som aldrig går över :( Det hela har ju så klart resulterat i att jag haft två bebisar att ta hand om. Det finns ju inget värre än en karl som är förkyld! Jag skulle egentligen bara skriva att jag kommer att fortsätta att blogga nu. Men ikväll ska jag bara mysa ner mig i min polkapiece ;)


RSS 2.0