Vi är på väg till bion för att se transfor...

img_7153 (MMS)

Vi är på väg till bion för att se transformers i 3D. Vi är väldigt sena på grund av detta


Jag tycker att det är väldigt tråkigt att ...

Jag tycker att det är väldigt tråkigt att blogga ifrån mobilen :( Därför blir det heller inte så många inlägg. Om lite mindre än en månad ska jag springa midnattsloppet. Jag har kommit ifrån löpningen en del vilket jag tycker är väldigt tråkigt! Jag blev ju sjuk och kunde inte springa på en månad, nu försöker jag hitta tillbaka till formen jag var i innan uppehållet. Det ska väl inte vara en jättelång väg tillbaka men dock så krokig och tråkig. Ikväll har jag iaf bestämt mig för att springa en sväng. Jag är väldigt trött så jag förväntar mig ingen supertid utan jag behöver springa lite bara.


Hemma igen. Nu ärvi hemma igen efter våran...

Hemma igen. Nu ärvi hemma igen efter våran lilla minisemester. Vi har varit på intressanta platser och hyrt stugor. Vi var borta mellan onsdag och lördag vilket var precis lagom. Nu kan sambon och jag sola och bara ta det lugnt utan att behöva stressa iväg :) Vem vet kanske åker vi iväg en helg senare i sommar igen?


Just nu är det stopp på vägen! Vi är på vä...

Just nu är det stopp på vägen! Vi är på väg till Skåne för att fira lite semester. Vi är bjudna på mat kl 19 men vi har stått stilla på E4:an ett bra tag så jag är inte riktigt säker på att vi hinner :( Sambon får gasa på lite extra, eller är det kanske bättre att jag sätter mig bakom ratten så det blir någon ordning på det hela ;)


Kom igen nu!

Nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen. Jag har fortfarande inte skaffat någon dator och oftast är inläggen konstiga, långa titlar och inga radbrytningar men det är för att jag mobilbloggar. Just nu sitter jag och skriver på paddan men det går inte att lägga in bilder utan då måste jag skicka ett mms. En bra sak är att jag har hittat laddaren till kameran! Det dåliga är ju att just nu spelar det inte så jättestor roll :(

Paintball

img_4123 (MMS)

Paintball Idag skulle jag egentligen agera chaufför till min sambo och hans vänner. En av dom fyllde år så dom skulle köra paintball och sen grilla och festa på kvällen.  Jag skulle köpa mig en stor godispåse och bara vänta på att dom ville ha skjuts.  Istället slutade det med att jag blev medbjuden till att köra paintball jag med. Mitt största problem (trodde jag) var att jag hade en kort kjol på mig!  Det gick lätt att fixa då min bror hade extra mjukisbyxor med sig.  Så jag tackade ja och så åkte vi iväg.  När vi väl kom fram och vi skulle börja klä på oss utrustningen kom jag på att jag hade ballerinaskor!  Klarade jag av att spela i dessa tunna skor som åker av superlätt mot 12 grabbar? Om jag gjorde! Jag blev dessutom inte träffad en endaste gång!


Ikväll vinar vi!!!

img_0959 (MMS)

Ikväll vinar vi!!!


RSS 2.0